Sunday, January 01, 2006

Visitsens iskaffe revisited


efter en solid treretters med ost som rosinen i pølseenden skal det gøre godt med
Visitsens iskaffe.

servering fandt sted efter at raketten var affyret.
vi var syv, der var klar, og råmaterialerne fordelte sig i blenderen som følger:
3/4 liter flødevanilleis
1 pose isterninger
7 topteskefulde tør nescafé
1.5 dl kahlúa
7 stk 70% chokolade
vanille af én stang
de formerligt tiggede for at få en til, gjorde de.
og det får de. en anden gang.


jeg citerer:
'skal det være nemt gøres det med nescafé - stærk. Blendes med nogenlunde lige dele vaniljeis (gerne en god en) og knuste isterninger.

(lige til hinanden - ikke til kaffen. Farven skal ende som en lys latte)

I anledningen af nytåret kan man putte lidt chokolade med i blenderen.

Wrruuuummmm

Voila.

Kan tilføjes ekstra vanilje evt. lidt sukker - og måske noget sprut...

Sikker vinder ... flødeisen gør den blød og fyldig, isterningerne frisk.

Serveres i glas med sugeske (hvis man har et levn fra irishcoffe-tiden)eller ske og sugerør '


i fryseren ligger hansens flødeis og på måtten står en tullamore. den blev disset af Claus. så nu går turen tilbage til sprutbutikken for at bytte til en kahlua. alle ka li kahlua. ad sti afsted.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home